Jdi na obsah Jdi na menu

Volební program pro období 2018-2022

24. 9. 2018

Vážení radničtí spoluobčané,

předkládáme Vám volební program našich kandidátů na kandidátce MS ODS Radnice pro komunální volby v našem městě na období 2018 – 2022.

program_web.jpg

Připravili jsme pro Vás v pořadí sedmý volební program, který si můžete v příloze přečíst. Sestavení programu vycházelo nejen z našeho dlouhodobého pohledu na potřeby města, ale také jsme se nechali inspirovat spoluobčany, kteří nám sdělili, co je trápí a co by rádi v Radnicích chtěli změnit ke spokojenějšímu životu.

 

Nelíbí se nám prostředí, ve kterém například bydlí lidé ve státních domech, nebo ve kterém se pohybují občané na Sídlišti. Nelíbí se nám prostředí stávajícího kulturního domu nebo městského úřadu, nelíbí se nám stav některých komunikací, chodníků, osvětlení. My sami vidíme a od Vás slyšíme nedostatky. Nekritizujeme, chceme napravovat, třeba i po etapách.

 

Naší snahou je nejen realizovat nové služby a stavby, ale také se zaměřit na opravy významných objektů, které nám zanechali naši předkové a smysluplně je využít. Zlepšit prostředí můžeme i úklidem nebo jednoduchou, ale účelnou a promyšlenou opravou.

Volební program není jen o opravách a výstavbě, ale také o dobré a kvalitní školce a škole, o zajištění a podpoře mimoškolních aktivit pro děti, o kvalitní zdravotní péči, o zajímavých kulturních a sportovních akcí, o zachování tradic a jejich rozvíjení.

 

Chceme přispět k otevřené spolupráci všech zvolených zastupitelů, k veřejnému představení a projednávání všech záměrů, k lepší komunikaci s občany. Chceme u příležitosti 450 let trvání města vydat knihu, která budoucím generacím řekne, jak jsme žili. Chceme město Radnice s Vámi zdravě rozhýbat poctivou prací a rozumnými řešeními.

Radnice_VP_2018-2022.pdf