Jdi na obsah Jdi na menu

Radnická škola - krásné místo pro bydlení

Měšťanská škola

Na počátku roku 2011 jsme Vás informovali v článku "Necháme radnickou měšťanku spadnout?" o stavu bývalé školní budovy. Situace je dnes na pováženou. Objekt se nechá opravit na krásné bydlení.

V naší skříňce jsme zveřejnili řešení objektu s 18 bytovými jednotkami různých velikostí, kde převažují byty 3+KK, vhodné dispozice pro mladé rodiny.

Výtah v objektu např. umožní zajet s kočárkem až do bytu, nebo ho nechat na prostorných chodbách před bytem. Dispozice bytů nebo velikosti chodeb jsou úplně odlišné od nyní stavěných bytů. Vyšší stropy umožní např. do dětských pokojů umístit pohodlně palandy.

Abyste nemuseli chodit k nástěnce, představujeme Vám projekt zde v příloze. Pokud máte zájem o bydlení v tomto objektku, nebo ho považujete za přínosný pro naše město, pak je nezbytné přijít k volbám a zvolit naší kandiátku.

Se stavbami pro bydlení máme zkušenosti. V Radnicích jsme již realizovali oba domy pro seniory na náměstí a opravu domu čp. 132 (proti Trucovně), kde vznikly navíc 3 krásné byty v podkroví.

16.9.2018

Radnice 18 bj.jpg