Jdi na obsah Jdi na menu

Chovatelé uspořádali v Radnicích výstavu drobného a exotického zvířectva

Pavel Karpíšek v RadnicíchV sobotu 15. září uspořádalo Místní sdružení chovatelů Terešov celodenní výstavu drobného a exotického zvířectva v chovatelském areálu v Radnicích, který postupně členové opravují. K vidění kromě slepic, králíků, hus, ovcí, bylo také exotické ptactvo. Vystavená zvířata byla odbornou komisí ohodnocena a na závěr výstavy byli vyhlášeni nejlepší chovatelé, nejen v dospělé kategorii, ale též v kategorii mladých chovatelů.

Na výstavu zavítal a ceny nejlepším chovatelům předal kandidát na senátora v našem obvodu č. 8 Rokycany a severní Plzeňsko Pavel Karpíšek (ODS) společně s radní pro oblast životního prostředí a zemědělství Plzeňského kraje Radkou Trylčovou (ODS).

Na uspořádání výstavy se velkou měrou podíleli též naši kandidáti – Jiří Fait, Radka Faitová, Zdeněk Paleček, Michal Jaroš či Miroslav Jaroš.

Podpora místních spolků, které přispívají ke spolkovému životu v našem městě, je jedním z našich volebních cílů. Kromě chovatelů bychom chtěli dále podporovat rybáře, myslivce, seniory, zahrádkáře, hasiče, divadelníky, sokola či junáka.

Kompletní náš volební program naleznete zde: https://odsradnice.estranky.cz/clanky/volebni-programy/2018---2022/volebni-program/volebni-program-pro-obdobi-2018-2022.html

Fotografie: Pavel Karpíšek do Senátu