Jdi na obsah Jdi na menu

Seznam akcí realizovaných v období 2006-2010

Každé volební období  je souhrnem činností organizovaných a následně realizovaných určitou skupinou osob - zastupitelstvem, pracovníky úřadu, společenskými organizacemi. Přiznejme si, že v každé uvedené skupině je několik málo osob, kteří jsou tzv. tahouny. Právě jejich nápady a následná realizace vytvářejí mnohdy neuvěřitelá a neopakovatelná díla.

Ve volebním období 2006 - 2010 to byly především zastupitelé ODS v čele se starostou, kteří velmi dobře věděli, jak dosáhnout na různé dotace. S podporou dotací se podařilo realizovat mnoho akcí, které by jinak město Radnice z vlastního rozpočtu samo nezvládlo, jako např. Městská poliklinika, víceúčelové a dětské hřiště, nástavba 3 BJ nad prádelnou, opravy památek, nové hasičské auto, oprava střechy městského pivovaru. Nebyly to dotace jen na investiční činnost, ale i na podporu informačního centra, knihovny, vydání publikace od Josefa Hyláka, podpora činnosti dětí v MŠ apod. Některé žádosti byly podány na konci volebního období a  jejich realizaci bude muset zajistit nové zastupitelstvo, pokud se neroznodne dotace vrátit. 

Tak nové vedení města převzalo k realizaci několik připravených projektů se zajištěnou dotací jako je Rekonstrukce MŠ (12 mil. Kč), odbahnění rybníku  na Puchmírce (0,7 mil. Kč), obnova lesních cest (5 mil. Kč), obnova tří kapliček Křížové cesty (170 tis. Kč) a podanou žádost na výstavbu ČOV a kanalizace.  

V následující tabulce uvádíme přehled akcí realizovaných nebo dokončených ve volebním období 2006 - 2010 včetně finančních nákladů.

Miroslav Jaroš, zastupitel města

Realizované akce 2006 - 2010  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář