Jdi na obsah Jdi na menu

ODS v Plzeňském kraji nasadila do voleb osvědčené politiky

Pojďme k volbám a politiky si vyberme. Nekrožkujme poslední dva nebo čtyři, to už tu bylo a neosvědčilo se. Surfujeme na internetu a mnohdy zbytečně ztrácíme čas. Co kdybychom si prolustrovali kandidáty těch politických stran, které nám jsou nejbližší? Vžďyť se rozhodujeme mezi dvěma max. třemi stranami. 

Podíváme-li se na kandidátku ODS v Plzeňském kraji (PK), tak delegáti regionálního sněmu zvolili na první 3 místa osvědčené politiky, i když menší část členské základny volala po obměně. Ovšem neřekli proč jim vadí současní poslanci, ale také nenabídli jiné výrazné tváře schopné uspět ve volbách. Naši kandidáti jsou lety politické činnosti důkladně prověření, bez skandálů se aktivně podíleli na práci sněmovny. Takže nebyl důvod úspěšné a pracovité měnit. Jsou opravdovými politickými profesionály. Ani na nové tváře jsme nezapomněli.

Lídrem kandidátky ODS v našem PK se stal Jiří Pospíšil, politický workholik, pro něhož je politika i koníčkem. On jí prostě žije denodenně.  Je častým hostem v Radnicích a snad pokaždé se zastaví v naší krásné a vyhlášené kavárně La Boema, kterou doporučuje všude kam přijde. Takže mu můžeme poděkovat, že všude šíří dobré jméno města a tak se vlastně podílí na rozvoji cestovního ruchu na radnicku.
Druhým v pořadí je Jiří Papež, který nám pomáhal v minulém volebním období města při přípravě kanalizace.
Třetím je Vladislav Vilímec, který pomohl městu Radnice zajistit ze státního rozpočtu 8,5 mil. Kč na stavbu naší městské polikliniky. Při jejím otevření ji ocenil slovy:" Máte nejkrásnější zdravotní středisko v kraji, všichni Vám ho mohou závidět". 
Okres Rokycany má na kandidátní listině mnoho tváří: bývalý senátor Luděk Sefzig, starosta Hrádku Jaroslav Perlík, bývalý místostarosta Rokycan Jaroslav Mráz a starosta Zbiroha Jiří Pražský. Jedná se o vždy úspěšné komunální politiky, kteří dané obce a města velmi pozvedli.

Milý voliči, je na tobě, zda-li ponecháš naši kandidátku bez úpravy. Členové ODS ji tentokrát sestavili velmi zodpovědně. A nebo některé naše kanditáty podpoříš kroužkem, protože je třeba znáš osobně, popř. jsi slyšel o jejich práci.

Naši členové ODS v Radnicích takovou to kandidátku plně podporují.

MR ODS Radnice

Volební leták rokycanské oblasti